Skvadronvegen 27, 4050 Sola

Mandag - Fredag

07:00 - 15:00

Solcelleanlegg

Fordeler ved solenergi og solcelleanlegg i Norge

Det er en stadig økende interesse for utnyttelse av solenergi her i Norge, og flere og flere får øynene opp for fordelene ved egenprodusert miljøvennlig strøm. Installering av solcelleanlegg i nye og eksisterende bygg, med utnyttelse av tilgjengelig areal på store takflater og fasader, kan være et viktig ENØK-tiltak. Når bygget har solcellepaneler og bruker solenergi så blir energistandarden på bygget bedre.

Energimerking og miljøsertifiseringer av næringsbygg med solcellepaneler

Vi opplever en positiv miljøtrend i eiendomsmarkedet der energieffektivisering og miljøsertifisering av eiendommer er blitt populært. Energimerking er obligatorisk for nybygg og for alle som skal selge eller leie ut boliger eller yrkesbygg, men uten krav om å oppnå en spesiell karakter.

Likevel velger mange eiendomsbesittere å bygge eller oppgradere med mål om høyest oppnåelige karakterer i sertifiseringer eller energimerking. En sertifisering og en god energikarakter kan være lønnsom og spare eieren for mange titusen kroner i året. Ved å bruke solenergi og solcellepaneler kan du forbedre energimerket på ditt bygg.

Bruk solenergi og solcellepaneler for å få bedre energimerke

Når bygget har solcellepaneler og bruker solenergi, forbedres energistandarden på bygget. Dette bidrar til å øke energimerket og gjør bygget mer attraktivt fra et energiperspektiv.

Solcellepaneler på flate tak, skrå tak og fasader

Solcellepaneler installert på flate tak, skrå tak og fasader bidrar alle til kortreist energiproduksjon og gjør bygget mer energieffektivt. Ved å utnytte tilgjengelig areal på store takflater og fasader, kan solcelleanlegg være et viktig energieffektiviseringstiltak.

Vi er dedikerte til å hjelpe næringskunder med å utnytte potensialet i solenergi og solcelleteknologi. Kontakt oss i dag for å finne ut hvordan vi kan tilpasse et solcelleanlegg til dine behov og bidra til en mer bærekraftig fremtid.

Våre tjenester

SES Elektro Sola 6

Privat

SES Elektro Sola 4

Næring

SES Elektro Sola 5

Industri

SES Elektro Sola 2

Elbillading

SES Elektro Sola 8

Termo­grafering

SES Elektro Sola 1

Intern­kontroll

varmepumpe-2-01

Varme­pumper​

automasjon-3

Automasjon

SES Elektro Sola 3

solcell­eanlegg

Har du spørsmål?